Tornihaukantie 6 C, Espoo, 02620

2h+k+kph+vh+las.p.
Kerrostalo
Pinta-ala: 58.00 m²
Tornihaukantie 6 C, Espoo, 02620
Pasi Pekkarinen
045 665 0983
pasi.pekkarinen
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ SHK Asuntopalvelut Oy
Toinen Linja 17
00530 Helsinki
09-2709 6623
shk.helsinki@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Vuokralle tarjotaan perussiisti putkiremontoitu kaksio. Muualla yhtiössä putkiremontti jatkuu vielä vuoden 2021 syyskuuhun asti. Hissitalossa oleva huoneisto sopii myös hieman huonommin liikkuvalle henkilölle. Hyvä sijainti lähellä kouluja ja LIDL:ä. Karakallion ostarikin vain kävelymatkan päässä. Erinomaiset bussiyhteydet mm. Leppävaaraan.

Vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan. Asunnossa eikä parvekkeella saa tupakoida. Ei lemmikkejä. Vuokralaisen on hankittava kotivakuutus ja pidettävä se voimassa koko vuokra-ajan.

Vuokrausta hoitaa

Pasi Pekkarinen 050 665 0983 tai pasi.pekkarinen@huoneistoketju.fi

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Tornihaukantie 6 C, Espoo, 02620
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Vuokra
Vapautuminen Heti vapaa
Rakennusvuosi 1970
Huoneiden kuvaus 2h+k+kph+vh+las.p.
Pinta-ala 58.00 m²
Kokonaispinta-ala 58.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 4/5
Energialuokka D2007

Kustannukset

Vesimaksu 20.00 €/kk

Kohteen kuvaus

Autopaikat 135 kpl

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista Ostoskeskus n. 700 m, LIDL alle 500 m, Koulut: Alueella kouluja ja päiväkoteja

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 14467.70 m²
Lisätietoja Lähivuosina yhtiö pyrkii saamaan lisärakentamisen mahdolliseksi. Todennäköisesti lisärakentaminen alkaisi joko 2022 tai 2023.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Tornihaukantie 6
Tilat ja varustelu Pesutupa, mankeli, kuivaushuone, talouskellari, askarteluhuone, ulk.väl.varasto, väestönsuoja
Tehdyt remontit Lukot -02 ja -04, porrashuoneiden maalaus -02, lämmönjakolaitteiden uusinta -04 ja -05, parvekkeiden ja sokkeleiden betoniosien kunnostaminen -05, syöksytorvien ja sadevesikourujen saattolämmön asennus, kellarikäytävien ja pyörävarastojen lattioiden maalaus -06, lämmitysverkoston venttiilien uusiminen -07, kiinteistön hissien kokonaisvaltainen kunnostushanke -09-10, porrashuoneiden ala-aulojen lattiat laatoitettu -11, kunnostettu leikkialue ja uusittu leikkivälineet, porrashuoneisiin ovikoodit, kattojen kuntotutkimus, yhtiö on liittynyt Welho/Dna:n kaapeli-TV- ja laajakaistaverkkoon -12, vesikaton korjaus + lisälämmöneristys, 3-talon saunan uusiminen, valaistuksen uusiminen porrashuoneissa ja kellarikäytävillä, ilmanvaihtohormien nuohous + säätö -14, 2-talon saunan uusiminen, märkätilakartoitus -15, 1-talon yhteissaunan uusiminen -16, Kiinteistön salaojajärjestelmän uusinta, piha-alueella kulkevien käyttövesi-, sadevesi- ja jätevesiviemäreiden uusinta, pihaväylien päällysteiden uusinnat ja piha-alueen kallistuskorjaukset, kiinteistön putkiremontin hankesuunnitteluvaiheen käynnistäminen, lukituksen uusiminen (Iloq) -17, Piha-, salaoja ja viemäröintihankkeen takuutarkastus, huonokuntoisten puiden kaataminen yhtiön keskipihalta, jätevesipumppaamon pumppujen kunnostus ja puhdistus, linjasaneeraushankkeen toteutussuunnittelun pääosa (Sweco Oy), joka jatkui 2/2019 saakka. Suunnittelun osana kiinteistön pohjapiirustusten tarkennus, hormikartoitus sekä haitta-ainekartoitus sekä asuntojen että kiinteistön yhteisten tilojen osalta, keskijännitemuuntamon poisto yhtiön tiloista ja palautuminen yhtiön haltuun, useita pesulakoneiden vaihtoja, sekä Postin automaattien sijoitus pesulatilaan, märkätilakunnostuksia useissa asunnoissa -18, linjasaneeraus käynnistynyt, julkisivujen painepesu ja huoltomaalaus, ikkunoiden vaihto -19
Tulevat remontit Korjaus- ja kunnossapitotoiminta 2020: Putkiremontti jatkuu talossa A-C sekä D-E ja osin portaassa F, normaaleja kunnossapitokorjauksia, kiinteistövalaistuksen siirtyminen LED-pohjaiseksi. Osin uudet ulkovalaisimet. Korjauskunnossapitotoiminta 2021–2024: ikkuna-asennuksen takuutarkastus kesällä 2021, julkisivunmaalauksen takuutarkastus 2021, IV-imurien uusinta taajuusmuuttajaohjattuihin imureihin, ja LTO asennus jälki-imulla.

Keittiö

Kuvaus Liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, astianpesukone

Pesutilat

Kuvaus Juuri remontoitu putkiremontin yhteydessä. Peilikaappi, allaskaappi, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Pinnat laattaa ja kaakelia.
Oma sauna Ei
Yhteinen sauna Kyllä