Länsirannantie 22, Lieksa, 83960

3h+tupakeittiö+khh+ph+s+wc
Mökki tai huvila
Pinta-ala: 99.50 m²
Länsirannantie 22, Lieksa, 83960
Velaton myyntihinta:
748000.00 €
Jarmo Hyttinen
040 541 1568
jarmo.hyttinen
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju / Joensuun Huoneistokauppa Oy LKV
Puronsuunkatu 1 A
80160 Joensuu
013-610 0170
joensuun@huoneistokauppa.fi

Lisätietoja kohteesta

Upealla paikalla Pielisen rannalla Kainalolahden sopukassa sijaitseva kahden Kastellin luxushuvilan ja niiden rantasaunojen sekä maa-alueen kokonaisuus. Omalla n. 1,87 ha tontilla sijaitsevat huvilat on varustettu esim. koneellisella ilmavahdolla ja lämmön talteenotolla, varaavat vuolukiviuunit, lattialämmitys laatoitetuissa tiloissa, tv- ja satelliittiantenni ja ilmalämpöpumput. Rakennuksissa on täydellinen keittiövarustus koneineen. Erittäin tilaville terasseille (yli 50 m2) mahtuu isompikin porukka. Molempien huviloiden alapuolella on n. 20 m2: rantasaunat, joissa on esim. viihtyisä vuolukiviuuneilla varustettu puku/takkahuone. Omaa rantaviivaa kohteessa on n. 200 m, ja siinä on esim. näyttävä veneille ja auringonottoon tarkoitettu hiekkaranta. Tässä on tarjolla ainutlaatuinen kokonaisuus kauniissa Pielisen rantamaisemassa ja Kolin kansallispuistojen lähellä. Alati suosiotaan kasvattava Kolin matkailu lomamökkialueineen, tarjoaa tästä oivan sijoituskohteen. Tässä olisi myös mainio kohde yrityksen edustustiloksi tai sen työntekijöille virkistäytymispaikaksi.

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Länsirannantie 22, Lieksa, 83960
Tyyppi Mökki tai huvila
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 748000.00 €
Myyntihinta 748000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 2006
Huoneiden kuvaus 3h+tupakeittiö+khh+ph+s+wc
Pinta-ala 99.50 m²
Kokonaispinta-ala 129.80 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 1
Energialuokka Ei ole

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista Kolin kylä n. 7 km, Ukkokoli n. 10,5 km, Kolinportti n. 16 km

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 18764.00 m²

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit Hirsi
Lattiamateriaalit Keittiössä ja olohuoneessa laattalattia, makuuhuoneissa laminaatti. Seinät ja katto paneeli. Pesutilat on laatoitettu.
Kattotyyppi Harja/huopa
Lämmitysjärjestelmä Sähkö/puu/ilmalämpöpumppu
Lisätietoja Upealla paikalla Pielisen rannalla Kainalolahden sopukassa sijaitseva kahden Kastellin luxushuvilan ja niiden rantasaunojen sekä maa-alueen kokonaisuus. Omalla n. 1,87 ha tontilla sijaitsevat huvilat on varustettu esim. koneellisella ilmavahdolla ja lämmön talteenotolla, varaavat vuolukiviuunit, lattialämmitys laatoitetuissa tiloissa, tv- ja satelliittiantenni ja ilmalämpöpumput. Rakennuksissa on täydellinen keittiövarustus koneineen. Erittäin tilaville terasseille (yli 50 m2) mahtuu isompikin porukka. Molempien huviloiden alapuolella on n. 20 m2: rantasaunat, joissa on esim. viihtyisä vuolukiviuuneilla varustettu puku/takkahuone. Omaa rantaviivaa kohteessa on n. 200 m, ja siinä on esim. näyttävä veneille ja auringonottoon tarkoitettu hiekkaranta. Tässä on tarjolla ainutlaatuinen kokonaisuus kauniissa Pielisen rantamaisemassa ja Kolin kansallispuistojen lähellä. Alati suosiotaan kasvattava Kolin matkailu lomamökkialueineen, tarjoaa tästä oivan sijoituskohteen. Tässä olisi myös mainio kohde yrityksen edustustiloksi tai sen työntekijöille virkistäytymispaikaksi. Pintamateriaalit: Keittiössä ja olohuoneessa laattalattia, makuuhuoneissa laminaatti. Seinät ja katto paneeli. Pesutilat on laatoitettu.

Keittiö

Kuvaus Varustuksena: Jääkaappi,pakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone ja mikroaaltouuni.

Pesutilat

Kuvaus Lattialämmitys ja pesukoneliitäntä.
Oma sauna Kyllä