Matomäenkatu 14, Akaa, 37830

3h,k,ph,s,vintti
Omakotitalo
Pinta-ala: 64.00 m²
Matomäenkatu 14, Akaa, 37830
Velaton myyntihinta:
139000.00 €
Tuukka Hakkarainen
040 174 3010
tuukka.hakkarainen
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju
Rautatienkatu 11-13
33100 Tampere
03-222 0044
myynti.tampere@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Punainen tupa ja perunamaa. Tässä ihastuttavassa kiinteistössä sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmiasi. Omalla 2550m2 tontilla riittää tilaa niin harrastaa kuin pitää hyötypuutarhaa.

Päärakennukseen mentäessä keskikerroksessa on asunnon oleskelutilat sekä yksi makuuhuone. Asuinkerroksen tilat ovat suunniteltu siten että kaikki neliöt ovat käytetty hyödyksi. Keittiössä on lämmönlähteenä sekä ruuanlaittoon tarkoitettu puuhella. Olohuoneen yhteydessä on varaava takka, jota lämmittämällä asuinkustannukset saadaan pidettyä edullisena. Keskikerroksen erillinen wc on sisääntulon yhteydessä. Keskikerrokseen on asennettu koneellinen korvausilman saanti.

Vintillä sijaitsee asunnon kaksi makuuhuonetta. Vaikka huonekorkeus ei ole päätähuimaava, soveltuu tilat loistavasti makuuhuone käyttöön.

Kellarikerroksessa sijaitsee asunnon pesutilat sekä kodinhoitohuone. Kellarikerrokseen on kulku ulkokautta. Tilat ovat uusittu 2011 vuonna.

Piharakennuksessa sijaitsee autotallin lisäksi varasto, ja liiteritiloja sekä lämmin huone, joka soveltuu niin makuuhuoneeksi kuin etätyöhuoneeksi.

Suuripiha on tämän asunnon ehdoton valtti, mutta tarvittaessa kiinteistö on mahdollista jakaa kahdeksi erilliseksi tontiksi. Päärakennukseen on tehty runsaasti isoja remontteja.

Pohjakuva tulossa myöhemmin.

--------------------------
Tuukka Hakkarainen
Myyntipäällikkö LKV

Huoneistoketju LKV
tuukka.hakkarainen@huoneistoketju.fi
www.huoneistoketju.fi

Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden ostamista?
Soita ja pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille.

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Matomäenkatu 14, Akaa, 37830
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 139000.00 €
Myyntihinta 139000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 1934
Huoneiden kuvaus 3h,k,ph,s,vintti
Pinta-ala 64.00 m²
Kokonaispinta-ala 124.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 1 1/2 + kellari
Energialuokka Ei ole

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 2550.00 m²
Kaavoitus Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Akaan Kaupunki

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit Hirsi/ puu
Kattotyyppi Harjakatto/ peltikate
Lämmitysjärjestelmä Sähkö, puu, uuni/takka.

Taloyhtiö

Tehdyt remontit Kattoremontti 2002-2003 - vanha katto purettu - kattorakenteet ja eristeet uusittu - korotettu ilmatilan lisäämiseksi - laitettu peltikatto Yläkerta 2008 - rappujen yläpäähän suojakaide, joka portitettu Keittiön 1. remontti 2008 - lattia purettu ja tehty uusi puulattia -vanhat keittiökaapit runkoineen purettu ja uudet kaapistot laitettu tilalle - katto ja seinät paneloitu ja seinän yläosaan laitettu tapetti Keittiön 2. remontti 2020 - lattiaan korkkilaminaatti - keittiön kaapin ovet uusittu - seinäpaneelit maalattu ja tapetointi yläosaan uusittu - Viemäri- ja vesijohtoputket uusittu keittiöön asti Asuintilat 2018 - olohuoneen lankkulattia hiottu ja maalattu - puiset väliovet hiottu ja maalattu - seinät kaikissa alakerran huoneissa tapetoitu Asuinkerroksen WC 2017 - allas, kaappi ja wc-pytty vaihdettu Ulkorakennuksen ulkokuoren maalaus 2017 Omakotitalon ulkokuoren maalaus 2018 Kellarikerroksen remontti 2011 - sähkötyöt - viemäri-ja vesiputket uusittu - sauna, pesuhuone ja pukuhuone purettu - lattiavalut tehty, lattiaeristys finfoamilla, lattialämmitys ja laatoitus - seinät koolattu, eristetty uretaanilla, ek-kipsi, vesieristys ja laatoitus

Keittiö

Kuvaus Varusteet: jääkaappi, sähköliesi, liesikupu (huuva), astianpesukone, puuhella. Lattiamateriaali: laminaatti. Seinämateriaali: maali/ tapetti.

Pesutilat

Kuvaus Varusteet: suihku, lattialämmitys. Lattiamateriaali: laatta. Seinämateriaali: kaakeli.
Oma sauna Kyllä
Kuvaus Lattiamateriaali: laatta. Seinämateriaali: paneeli Kiuas: sähkökiuas.