Ilpoistentie 15, Turku, 20740

Oh+5 mh+k+khh+ 2 kph+ 3 wc+ s + AT
Omakotitalo
Pinta-ala: 190.00 m²
Ilpoistentie 15, Turku, 20740
Velaton myyntihinta:
430000.00 €
Jyrki Aaltonen
040 360 8743
jyrki.aaltonen
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju | Asuntoketju Kiinteistönvälitys Oy
Martinkatu 7
20810 Turku
02 250 6671 (9-21.00)
shk.turku@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Turun Peltolassa, on tarjolla tyylikäs iso omakotitalo (kerrosala asuintilat 190 m2 +talousrakennus 47 m2 ja kokonaisala, alakerran tilat mukaan lukien, 377 m2), vaikka suuremmallekin perheelle. Alueen palvelut on lähellä, koulut, päiväkodit, harrastetilat (sisä- ja ulkoliikuntapaikkoja on tarjolla useita). Nämä palvelut suosivat erityisesti lapsiperheitä tai sellaista suunnittelevia. Omalla suojaisalla ja vehreällä piha-alueella on myös runsaasti tilaa harrastaa, tontin pinta-alaa on 1829 m2. Täällä alueella tarjontaa on todella vähän ja varsinkin hyväkuntoisista perheasunnoista on erityisen suuri pula.

Kodin keskimmäisestä kerroksesta löytyy avara keittiö ja olohuoneen suurista ikkunoista avautuu kaunis ja vehreä näkymä takapihalle luoteeseen. Uuniseppien laadukas ja lämpöä pitkään huoneeseen tuottava varaava takka on olohuoneen sydän.Oleskelu- ja ruokailutilaan virtaa valoa talon myös talon päädyssä sijaitsevasta viherhuoneesta, jossa on ympärivuotista käyttöä ajatellen ,lattialämmitys. Keskimmäisestä kerroksesta löytyy myös 2 tilavaa makuuhuonetta, toinen pihapuolelta ja toinen sisääntulon jälkeen ensimmäinen oikealla.

Keskimmäisessä asuinkerroksessa on erillinen wc eteisaulan yhteydessä, kodinhoitohuone, kylpyhuone wc:llä ja hetivalmis kiukaalla varustettu, ikkunallinen sauna. (Saunasta on näppärästi kulku viherhuoneeseen tai sen kautta ulos piha-alueelle vilvoittelemaan. Piha-alueelle voi rakentaa porealtaalla varustettu terassin. Viherhuoneessa voi viettää aikaa pidempäänkin, mikäli sää ulkona ei houkuttele.

Kaunis ylä- ja alakertaan johtava portaikko luo tähän kotiin oman tunnelmansa. Valoisuutta riittää yläkerrassa, kun kattoikkunoista ( 2kpl) tulvii aulatilaan luonnonvaloa. Aulatilan voi sisustaa, vaikka arkiolohuoneeksi, jonne perhe kokoontuu viettämään yhteistä aikaa. Yläkerrasta löytyy, aulatilan lisäksi. 3 makuuhuonetta, joista kaksi on varustettu tilavilla vaatehuoneilla ja yhdestä on kulku lounaaseen pihapuolelle suuntautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Yläkerrassa on myös suihkukaapilla ja lattialämmityksellä varustettu kylpyhuone +wc.

Alimmasta kerroksesta löytyy runsaasti avonaista harrastetilaa, varaavatakka, työhuone ja tilava vaatehuone, wc ja tekninen tila. Alakerrasta on myös kulku viihtyisälle takapihalle. Tässä tilassa riittää neliöitä lähteä toteuttamaan haaveitaan esimerkiksi kotikuntosalista, elokuvahuoneesta tai lasten leikkitilasta.

Talossa on kaksi varaavaa takkaa, suorasähkölämmitys (energiakulut 7 henkisellä perheellä 235 EUR/kk -edullinen) ja koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Piha-alueella sijaitseva autokatos on muutettu autotalliksi vuonna 2013.
Etupihalla on pysäköintitilaa vähintäänkin kolmelle keskikokoiselle henkilöautolle ja se on tyylikkäästi pinnoitettu betonilaatoilla – on helppohoitoinen kaikkina vuoden aikoina.

Asunnossa Telian kuitu.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Jyrki Aaltonen
Asuntomyyjä, Kiat
puh. 040 360 8743
jyrki.aaltonen@huoneistoketju.fi

HUOM! Noudatamme näytöissä hallituksen asettamia rajoituksia ja suosituksia, tulethan siis paikalle vain terveenä ja käytäthän kasvomaskia.

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Ilpoistentie 15, Turku, 20740
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 430000.00 €
Myyntihinta 430000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 1998
Huoneiden kuvaus Oh+5 mh+k+khh+ 2 kph+ 3 wc+ s + AT
Pinta-ala 190.00 m²
Kokonaispinta-ala 377.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 3
Energialuokka Laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.

Kustannukset

Vesimaksu 83.33 €/kk
Muut kulut Varainsiirtovero 4 %, sähkö

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista , Koulut: Luolavuoren koulu Ruiskadulla turvallinen 650 m matka, alle 1 km päiväkotiin ja uimahalliin
Liikenneyhteydet www.föli.fi

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 1829.00 m²
Kaavoitus Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Turun kaupunki - rakennustoimi

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit Puurunko+ tiili/puuvuoraus
Kattotyyppi Harja/pelti
Lämmitysjärjestelmä suorasähkö + kaksi varaavaa takkaa + lämmön talteenotto

Keittiö

Kuvaus JP,liesituuletin, astianpesukone ja liesi

Pesutilat

Kuvaus Keskikerroksessa saunan yhteydessä ja yläkerrassa. Laatoittu ja lattilämmityksellä.
Oma sauna Kyllä
Kuvaus Paneloitu ja ainavalmis kiuas löytyy.