Herttualantie 1, Kangasala, 36200

3mh,oh,k,wc,ph,s,khh
Omakotitalo
Pinta-ala: 265.00 m²
Herttualantie 1, Kangasala, 36200
Velaton myyntihinta:
595000.00 €
Tuukka Hakkarainen
040 174 3010
tuukka.hakkarainen
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ SHK Asuntopalvelut Oy
Rautatienkatu 11-13
33100 Tampere
03-222 0044
myynti.tampere@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Kangasalla Herttualantiellä vuonna 1900 rakennetun rakennuksen historiassa käännettiin uusi luku vuonna 2014, kun rakennus muutettiin omakotitaloksi sekä liiketilaksi. Tämä klassinen unelma kätkee sisäänsä upean loft-asunnon, josta olet ennen uskaltanut vain haaveilla!

Pääsisäänkäynti huoneistoon tapahtuu rakennuksen toisesta kerroksesta asunnon yläkertaan.

Kodin asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Ylemmässä kerroksessa sijaitsevat talon keittiö ja suuri oleskelutila, johon saa mahtumaan myös ruokailutilat. Remontin yhteydessä yläkerran tilat on avattu yhdeksi isoksi tilaksi. Keittiöstä on kulku terassille suuresta lasiliukuovesta. Terassilta on upeat järvimaisemat Kirkkojärven suojelualueen suuntaan, johon ei tulla rakentamaan taloja, joten näkymät terassilta säilyvät. Olohuoneessa on tunnelman luojana avotakka. Lisäksi yläkerrassa on asunnon toinen erillisestä wc:stä. Tämä tyylikäs kokonaisuus on rakennettu omistajan toiveiden mukaisesti laadukkaita materiaaleja käyttäen.

Alakerran asuintilat ovat suunniteltu siten, että kaikilla on varmasti omaa rauhaa. Suurimman makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone sekä kulku isompaan pesuhuoneeseen sekä saunaan. Kaksi pienempää makuuhuonetta soveltuvat lapsien käyttöön. Asuinrakennukseen on suunniteltu neljäs makuuhuone kahden pienemmän makuuhuoneen väliin.

Pienemmän pesuhuoneen yhteydessä on yksi kolmesta wc:stä. Lisäksi alakerrasta löytyy erillinen pyykinpesutila. Alakerran aula soveltuu moneen käyttötarkoitukseen, lisäksi aulasta löytyy toinen takka.

Jokaisen miehen unelma on saada tilava mancave sekä suuri autotalli, jossa on tilaa puuhastella. Lisäksi tilan yhteydessä erillinen varastohuone. Autotalli on toiminut aiemmin liiketilana, ja tilat soveltuvatkin monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tallissa mahtuu säilyttämään kolmea autoa, helpon, sähkökäyttöisen nosto-oven ansiosta taliin pääsee ajamaan helposti.

Piha on suunniteltu nykyisen omistajan toiveiden mukaan, siten ettei pihassa ole juurikaan hoidettavaa. Suunnitelmissa on kuitenkin ollut yläpihan pihakannen asfaltin poisto, jonka tilalle on ajateltu nurmialuetta. Vesijärven uimarannalle on matkaa 300m.

--------------------------
Tuukka Hakkarainen
Myyntipäällikkö LKV

Huoneistoketju LKV
tuukka.hakkarainen@huoneistoketju.fi
www.huoneistoketju.fi

Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden ostamista?
Soita ja pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille!

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Herttualantie 1, Kangasala, 36200
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 595000.00 €
Myyntihinta 595000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 1979
Huoneiden kuvaus 3mh,oh,k,wc,ph,s,khh
Pinta-ala 265.00 m²
Kokonaispinta-ala 380.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 2
Energialuokka Ei ole

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 1357.00 m²
Kaavoitus Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Kangasalan kunta

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit Kivi, asuinrakennus kolminkertainen muuraus, osin harkkoa, osin valettu.
Kattotyyppi Harjakatto/ tiilikatto
Lämmitysjärjestelmä Vesikiertoinen lattialämmitys

Taloyhtiö

Tehdyt remontit Asunto remontoitu kattavasti 2014. Mm. Sähköt, käyttövesiputket, viemärit (osittain uusittu), katto, ikkunat, ovet, märkätilat, keittiö kaikki pinnat, lämmitysjärjestelmä.

Keittiö

Kuvaus Varusteet: Jääkaappi, erillisuuni ja -liesitaso, astianpesukone. Lattiamateriaali: maalattu betoni. Seinämateriaali: maali.

Pesutilat

Kuvaus Pesuhuoneita kakai. Iaompi pesuhuone: Varusteet: suihku x2, wc-istuin, lattialämmitys. Lattiamateriaali: mikrosementti. Seinämateriaali: kaakeli. pienempi pesuhuone: Varusteet: suihku x2, wc-istuin, lattialämmitys. Lattiamateriaali: mikrosementti. Seinämateriaali: kaakeli.
Oma sauna Kyllä
Kuvaus Lattiamateriaali: mikrosementti. Seinämateriaali: paneeli. Kiuas: sähkökiuas.