Aidasmäentie 30 A, Helsinki, 00650

6 (7) h, k, rt, 4 wc, aula, 3 kh, s
Rivitalo
Pinta-ala: 342.00 m²
Aidasmäentie 30 A, Helsinki, 00650
Velaton myyntihinta:
598000.00 €
Markku Komi
0500 744 848
markku.komi
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ SHK Asuntopalvelut Oy
Snellmanninkatu 19-21
00170 Helsinki
09-2709 6623
shk.helsinki@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Tämä koti sijaitsee ihastuttavassa puutarhamaisessa Veräjämäessä, joka on vajaan 3000 asukkaan pientalo asuinalue kuuluen osana Oulunkylään. Palvelut lähialueella ja kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ovat erinomaiset, mutta siitä huolimatta voit kävellä metsäpolkua tai hiljaisia kyläteitä pitkin uimarannalle aamu-uinnille kesäaamuna. Suosittu Pikkukosken uimaranta on aivan lähietäisyydellä. Veräjämäki on väljästi rakennettua omakoti- ja rivitalo valtaista aluetta ja täällä ei liikenteen melu häiritse. Tämä mahdollistaa eri vuodenaikojen ihastelun ympärillä olevista metsämaisemasta. Liikuntaa harrastaville alue tarjoaa paljon. Oulunkylän liikuntapuistosta löytyvät urheilukenttä, jäähalli, tekojäärata, curlinghalli, liikuntasaleja sekä metsäalue pururatoineen.

Itse asunto tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Tilaa ja erilaisia huoneita on runsaasti. Varsinaiset asuintilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa ja lisäksi on erillinen kellarikerros. Huoneiston tiloihin on mahdollista sijoittaa toimisto-, harraste tai vaikka jonkinlaista vastaanottotilaa. Asunto on myös erittäin hyvä vaihtoehto suurelle perheelle. Asuintiloissa on tyypillisesti 70-luvun rakennussuunnittelun mukaisesti valoisat ja avarat tilat. Lämpimästä auringonpaisteesta voi nauttia joko asunnon kahdella parvekkeella tai erillisellä terassilla. Lisäksi käytössäsi on suojaisa piha-alue. Harvinaista herkkua on myös huoneistolle kuuluva kahden auton lämmin autotalli.
Jos tarvitset runsaasti tilaa joko vain asumiseen tai sen yhteydessä tapahtuvaan muuhun toimintaan, niin tässä sinulle tarjoutuu mahdollisuus.

Asunnossa on juuri valmistunut saneeraus märkätilojen, kylmä- ja lämminvesijohtojen ja sisäpuolisten viemäreiden sekä ilmanvaihdon osalta. Huoneistoon liittyvän saneerauksen kustannukset on myyjä maksanut, joten ostajalle ei tule remonteista huoneistokohtaista lainaosuutta. Näin pääset muuttamaan peruskunnostettuun huoneistoon ja taloyhtiöön ilman putkiremontista aiheutuvia harmeja.

Jos tarvitset runsaasti tilaa joko vain asumiseen tai sen yhteydessä tapahtuvaan muuhun toimintaan, niin kannattaa olla yhteydessä ja sopia esittelystä. Lisätiedot: Markku Komi 0500 744 848 tai markku.komi@huoneistoketju.fi

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Aidasmäentie 30 A, Helsinki, 00650
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 598000.00 €
Myyntihinta 598000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Huoneiden kuvaus 6 (7) h, k, rt, 4 wc, aula, 3 kh, s
Pinta-ala 342.00 m²
Kokonaispinta-ala 379.00 m²
Yleiskunto Tyydyttävä
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kustannukset

Hoitovastike 852.5 €/kk

Kohteen kuvaus

Autopaikat autotallit

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista Lähimmät kaupalliset peruspalvelut löytyvät Oulunkylästä kauppakeskus Ogelin yhteydestä. Lisäksi läheisyydessä Viikin Prismakeskus ja Käpylän lähikaupat., Koulut: Koulut ja päiväkodit löytyvät lähialueelta.
Liikenneyhteydet Bussit 550 ja 65. Lähijuna Oulunkylän asemalta.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 1182.00 m²
Kaavoitus Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Lämmitysjärjestelmä vesikiertoinen, kaukolämpö
Lisätietoja Huoneistossa on pari vuotta sitten uusittu Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, jossa on mm. ovitunnistimet, kamerat ja savuhälyttimet. Takkahuoneessa on avotakka, joka ei ole ollut nykyisellä omistajalla käytössä.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Aidasmäentie 30
Tilat ja varustelu Tekninen tila
Tehdyt remontit Kattopinnoite uusittu (toimittaja Icopal) 1989 Ulkoportaat (huoneistot B ja C) uusittu 1992 Julkisivun ikkunat uusittu 1997 Katon valokuvut uusittu 1999 Autotallien ovet saneerattu 1999 Etupihojen istutukset uusittu 2001 Yläpihan aidat uusittu 2001 Ulkovalaistus uusittu 2002 Huippuimuri (katolla) uusittu 2004 Julkisivusaneeraus 2004 Parvekkeiden suojapellitys tehty 2005 Terassipinnoite pellityksineen tehty 2006 Lämpökeskuksen laitteisto uusittu 2008 Räystäslaudat maalattu 2008 Tv-masto lyhennetty, kaapeli ja antennivahvistin uusittu 2009 Ulkoportaat (huoneisto A) uusittu 2009 Terassien aidat uusittu 2009 Lämpövuotoja (A) korjattu 2010 Autotalleihin automaattiovet (Mesvac Oy) 2012 Jätesäiliön aitaus uusittu 2012 Kattopinnoite uusittu (Kerabit Oy) 2014 Antenniverkoston taajuusmittaus 2016 Pihavalojen ja ulkosähköpistokkeiden korjaus 2018 Piha-aidan uusinta (A-B huoneiston välillä) 2018 Katon sadevesijuoksujen kuvaus ja sukitus 2019 2020 kiinteistön käyttövesiputkien saneeraus, jonka yhteydessä uusittu mm sähkötaulut ja sähkö- /antenninousuja, ilmanvaihtoa, kylpyhuoneet vesieristyksineen (viemärien sukistusta ei kokonaisuudessaan tehty) Viemärit kuvattu muutama vuosi sitten, jonka takia tässä vaiheessa ei tarpeellinen.
Tulevat remontit 2021 muutetaan nykyinen tasakatto harjakatoksi ja samalla tehdään myös yläpohjan lisälämmöneristys ja ilmanvaihtokoneiden uusiminen. Kustannusarvio on noin 154 000 EUR. Yhtiökokous on päättänyt, että kukin osakas rahoittaa hankkeen itse. Hanke toteutetaan siten, että siitä ei ole asumiselle haittaa.

Keittiö

Kuvaus Keittiön kodinkoneet ovat korkeat jääkaappi ja pakastin. Erillinen kiertoilmauuni, induktioliesi, astianpesukone ja kalusteisiin upotettu mikroaaltouuni sekä hormiliitännällä oleva liesituuletin. Keittiökaapiston yläkaapit ovat valkoiset ja alakaapit ruskeat. Keittiö on uusittu kalusteiden ja kodinkoneiden osalta 2009. Astianpesukone on uusi. Kodinkoneet ovat teräksiset. Kalusteiden välitila on laatoitettu ja lattiapinnan materiaalina on laminaatti. Näkyvät seinäpinnat ovat valkoiseksi maalattu.

Pesutilat

Kuvaus Molemmissa asuinkerroksissa ovat kylpyhuoneet ja sen lisäksi saunan yhteydessä erillinen pesuhuone. Saunaosaston yhteydessä on ollut uima-allas, joka ei ole enää käytössä. Uima-allastila on muutettu ja jaettu biljardi- ja takkahuoneeksi kevyellä väliseinällä. Muutostyö on tehty vuonna 2006. Lattiapinnan alle jäävää entistä allastilaa on nyt käytetty varastotilana. Uima-altaan käyttöönotto vaatii täydellisen peruskorjauksen.
Oma sauna Kyllä
Yhteinen sauna Ei
Kuvaus Sauna on paneloitu ja varustettu sähkökiukaalla.