Karhusuontie 67, Espoo, 02810

4h+k+aputilat wc ja yläkerrassa 2h+k+kph/wc ja 1h+kk+ kph/wc + alakerrassa 1 h+khh+tekninen tila+ takkahuone+pukunuone+khp+sauna
Omakotitalo
Pinta-ala: 249.00 m²
Karhusuontie 67, Espoo, 02810
Velaton myyntihinta:
680000.00 €
Jyrki Aaltonen
040 360 8743
jyrki.aaltonen
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ SHK Asuntopalvelut Oy
Toinen Linja 17
00530 Helsinki
09-2709 6623
shk.helsinki@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Tämä talo on läpikäynyt laajan ja perusteellisen peruskorjauksen ja modernisoinnin, talon 50-luvun henkeä kunnioittaen.

Talossa on uusittu viemärit ja käyttövesiputkistot sekä alakertaan on asennettu Uporin-vesikiertoinen lattialämmitys (khh+työhuone+takkahuone+pukuhuone+pesuhuone+ sauna. Talon sokkeli on anturoita myöten peruskorjattu, samassa yhteydessä on uusittu salaojitus. Sokkelin eristykseen on käytetty alan huippumateriaaleja ja ratkaisuja mm.ISODRÄN -monitoimilevyä on asennettu koko sokkelin ympäri. Talon lämmitysjärjestelmä ja lämminkäyttövesijärjestelmä uusittiin maalämmöksi, LVS-järjestelmä modernisointiin mm. tehokas ilmastointikone, saumapeltikatto ja ulkopinnat, niin seinät kuin sokkelinkin ulkopinta uusittiin.

Talo sisältää lukuisia käyttömahdollisuuksia mm. yläkerrassa on kaksi erillistä huoneistoa 1 h+kk+kph ja 2h+k+kph, jotka voi vuokrata kummankin erikseen pidemmäksi aikaa tai vaikka airbnb-tyyppisesti. Keskikerroksessa 4 k +k+ wc alakerrassa iso khh+ 1 ah+ wc+ takkahuone+ pukuhuone + iso kph poreammeella+ wc ja iso 10 hlön sauna.

Koska kyseessä on as.oy varansiirtovero on 2 %, mistä on tämän hintaluokan kohteessa merkittävää hyötyä ostajalle. Yritystoiminnan harjoittaminen on kirjanpidollisesti myös helpompaa kuin normi omakotitalossa, sillä esim. pääsisääntuloaulan yhteydessä on erillinen lukittava huone, jonka voi vuokrata omaan yritystoimintaan esim. vastaanottotilaksi. Alakerran kodinhoitohuoneen varustus vastaa pienpesulan varustetasoa. Esimerkiksi siivousalan yrityksen pyörittäminen onnistuu mm. välinehuollon osalta mainiosti.

Kiinteistön pihamaa on kaunis ja helppohoitonen, pihan pääkulkuväylät on päällystetty betonilaatoilla. Pihalla on monta hienoa yksityiskohtaa ja toiminnallista aluetta mm. grillauspaikka istuimineen illanviettoja ajatellen, huoltovaja löytyy ja paljon lääniä leikkeihin sillä kiinteistön 1770 neliötä on ylellisyyttä, mahtuu trampolini, uima-allas ja pihakalusteista joka lähtöön.

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Karhusuontie 67, Espoo, 02810
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 680000.00 €
Myyntihinta 680000.00 €
Vapautuminen 2 kuukautta kaupasta
Rakennusvuosi 1957
Huoneiden kuvaus 4h+k+aputilat wc ja yläkerrassa 2h+k+kph/wc ja 1h+kk+ kph/wc + alakerrassa 1 h+khh+tekninen tila+ takkahuone+pukunuone+khp+sauna
Pinta-ala 249.00 m²
Kokonaispinta-ala 267.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 1-3
Energialuokka Energiatodistus tullaan tekemään ennen kaupantekoa

Kustannukset

Hoitovastike 250 €/kk

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 1770.00 m²
Kaavoitus Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Kattotyyppi harja / pelti
Lämmitysjärjestelmä maalämpö
Lisätietoja Alakerrassa on sauna- ja kylpyläosaston lisäksi takkahuone, työhuone, tekninen tila, kodinhoitohuone, eteinen ja wc. Erillinen varastotila omalla sisäänkäynnillä on kätevästi pääsisäänkäynnin vieressä.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Karhusuontie 67

Keittiö

Kuvaus Huippu Siemensin iso kaasuliesi+ laadukkaat kylmäkalusteet, apk, liesituuletin

Pesutilat

Kuvaus Yläkerran huoneistoissa on erilliset kylpyhuoneet. Alakerran saunaosaston yhteydessä on hienot pesutilat porealtaineen.
Oma sauna Kyllä
Yhteinen sauna Ei
Kuvaus tilava ikkunallinen sähkösauna