Granbackantie 126, Sipoo, 04170

Oh, avokeitiö, 3 mh, kph, s, erillinen wc.
Omakotitalo
Pinta-ala: 134.00 m²
Granbackantie 126, Sipoo, 04170
Velaton myyntihinta:
395000.00 €
Markku Komi
0500 744 848
markku.komi
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ SHK Asuntopalvelut Oy
Toinen Linja 17
00530 Helsinki
09-2709 6623
shk.helsinki@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Haluatko asua rauhallisessa maaseutuympäristössä kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä? Arvostat luontoa ja haluat huolehtia osaltasi ilmastoon liittyvistä asioista. Jos edellämainitut asiat ovat sinulle tärkeitä, niin varmasti myös ekologinen energiaa säästävä talo on sinulle luonnollinen vaihtoehto. Tämä talo kuuluu parhaaseen energialuokkaan (A). Sijainti on Sipoon Paippisen rauhallisessa metsämaisemassa poissa moottoriteiden huminasta ja kaupunkien valoista. Kuitenkin monipuoliset palvelut ovat kätevästi tavoitettavissa ja kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla ovat toimivat.

Itse talo on kahteen kerrokseen toteutettu, jossa alakerta on koko perheen yhteistä arkielämää varten ja yläkertaan on sijoitettu makuuhuoneet. Sisustuksessa on käytetty näyttäviä ja luonnonmukaisia pintamateriaaleja. Asuintalon lisäksi kiinteistöllä sijaitsee talousrakennus, jossa on lämmin autotalli, reilun kokoinen työtila ja kylmä varastohuone. Talousrakennus mahdollistaa monenelaista toimintaa. Olet sitten remonttireiska, etätyöntekijä, taiteilija tai mitä vaan, niin aputilat ovat kerrassaan mahtavat.

Lämmittäminen sujuu edullisesti maalämmöllä ja sitä täydennetään lämmön talteenotolla. Vaikka sijainti on maaseudulla, kiinteistö on kuitenkin liitetty vesi- ja viemäriverkkoon. Tässä olisi nyt tarjolla viihtyisä koti monenlaisiin tarpeisiin.

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Granbackantie 126, Sipoo, 04170
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 395000.00 €
Myyntihinta 395000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 2011
Huoneiden kuvaus Oh, avokeitiö, 3 mh, kph, s, erillinen wc.
Pinta-ala 134.00 m²
Kokonaispinta-ala 146.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 2
Energialuokka A2007

Kustannukset

Vesimaksu 57.00 €/kk
Muut kulut Kiinteistökaupan varainsiirtovero 4% kauppahinnasta. Kaupanvahvistajan palkkio on 120 EUR ja mahdolliset matkakulut. Palkkion maksaa myyjä ja ostaja puoliksi kaupantekotilaisuudessa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista Lähimmät laajemmat kaupalliset palvelut Järvenpään keskustassa., Koulut: Pohjois-Paippisen ryhmäperhepäiväkoti.Sibbo kommun Norra Paipis Skola, Södra Paipis Skola, gruppis och förskola, Järvenpään lukio
Liikenneyhteydet Bussipysäkit Rajakulmantiellä, linjat 786, 986, 986B, 987, 989, 989A, 989J

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 5919.00 m²
Kaavoitus Yleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta Sipoon kunta

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit Puuelementti
Kattotyyppi Harjakatto / tiilikate
Lämmitysjärjestelmä Maalämpö
Lisätietoja Alapohja on teräsbetonilaatta. Alapohja on tuulettuva. Ulkoseinärakenteet ovat seinäelementeistä. Ulkoverhouksen takana on ilmarako ja sen jälkeen tuulensuojalevy. Eristeenä on mineraalivilla 246 mm ja sen sisäpuolella muovi höyrysulkuna. Sisäpinnat ovat 13 mm seinälevyä. Välipohja on 100 mm mineraalivillaeristeellä. Välipohjan alapuolella on sisäkattojen levytys ja yläpuolella kolminkertainen kipsilevy ennen lattiapintaa. Yläpohjan rakenne on vesikate, katoruoteet, tuuletusrimat, aluskate, mineraalivilla 510 mm, muovikalvo (höyrysulku), harvarimoitus ja sisäkatto.

Keittiö

Kuvaus Keittön on avoin tila olohuoneen yhteydessä. Varustuksena on sähköuuni kiertoilmalla, induktioliesi, liesituuletin, ylös nostettu astianpesukone, jää/pakastinkaappi ja lisäksi erillinen pakastin. Keittiökalusteet ovat perinteistä puusepän työtä ja kalusteiden ovet ja työtasot ovatkin massiivipuuta. Liesitaso ja uuni sijaitsevat erillisessä saarekkeessa. Lattia on laatoitettu ja seinäpinnat ovat maalattu. Sisäkatto vaaleaksi sävytettyä paneelia.

Pesutilat

Kuvaus Kylpyhuone sijaitsee alakerrassa. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös tila pesukoneelle ja kuivausrummulle. Varustuksena on suihku, wc-istuin, allas. Allas ja tilat pesukoneelle ja kuivausrummulle ovat näyttävissä puukalusteissa. Kylpyhuoneen seinäpinnat ovat kaakeloitu ja lattia laatoitettu. Kylpyhuoneen yhteydessä on sauna ja käyttömukavuutta lisää käynti suoraan ulos.
Oma sauna Kyllä
Kuvaus Sauna on varustettu sähkökiukaalla. Seinät ja katto ovat paneloitu ja lattia laatoitettu. Löylyhuone on ikkunallinen.