Haukiniementie 118, Jämsä, 35400

Tupa, k, 2 mh, kph, wc, s, parvi, terassit
Mökki tai huvila
Pinta-ala: 71.00 m²
Haukiniementie 118, Jämsä, 35400
Velaton myyntihinta:
529000.00 €
Markku Komi
0500 744 848
markku.komi
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ SHK Asuntopalvelut Oy
Toinen Linja 17
00530 Helsinki
09-2709 6623
shk.helsinki@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Ainutlaatuinen rantakiinteistö kirkasvetisen ja kalaisan Eväjärven rannalla. Rantaviivaa on noin 200 m, josta suurin osa on länteen. Tämä kiinteistö sopii vaativaan ja tasokkaaseen vapaa-ajan ympärivuotiseen asumiseen tai tarvittaessa jopa edustuskäyttöön. Rakennukset ovat teknisesti toteutettu vastaamaan nykyaikaisen omakotitalon vaatimuksia. Kiinteistön rakennukset ovat nykyaikaiset ja hyvin rakennettu. Lämmitys on hoidettu edullisesti ja ympäristöystävällisesti maalämmöllä. Kiinteistöllä on oma lain vaatimukset täyttävä jätevesijärjestelmä sekä oma kaivo. Rakennusten varustelutaso on laaja ja erilaista säilytys- ja työtilaa runsaasti.

Päärakennuksesta ja sen kattavilta terasseilta on upeat näkymät järvelle. Rantasaunan löylyistä voit nauttia aivan rantaviivan tuntumassa. Kiinteistö sijaitsee niemessä ja auringon laskua voitkin ihastella niemen kärkeen rakennetusta hirsisestä grillikodasta. Kaupalliset peruspalvelut löytyvät Hallin taajamasta, jonne pääsee kätevästi myös omalla veneellä. Lisää palveluita Jämsän keskustasta, jonne autolla noin 30 km ajomatka. Vapaa-aikaan löytyy lisää aktiviteetteja Himos Centeristä, jossa erilaisten ravintoloiden ja viihdepalveluiden lisäksi ovat käytössäsi golf-kenttä ja hiihtokeskus.

Järvi on pinta-alaltaan noin 870 ha ja noin 10 km pitkä. Eväjärven syvin kohta on 22 m. Se sijaitsee Kolhinselän ja Leponiemen paikkeilla olevassa syvänteessä. Eväjärvessä esiintyvät kalalajit ovat monipuoliset. Eväjärvestä löytyy järvitaimenta, harjusta, kuhaa, haukea, ahventa, särkeä. Pesivissä linnuissa järvellä ja sen läheisyydessä tapaa laulujoutsenta, telkkää, tukkasotkaa, sinisorsaa. Myös kuikka, tuulihaukka, rantasipi ja eri lokkilajit esiintyvät alueella.

Ajomatka omalla autolla Helsingistä 230 km, Tampereelta 75 km, Lahdesta 120 km ja Jyväskylästä 85 km.

Tämän huvilan tilat riittävät hyvin suuremmallekin perheelle tai vaikka kahden sukupolven yhteiskäyttöön. Lisätietoja: Markku Komi 0500 744 848 tai markku.komi@huoneistoketju.fi

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Haukiniementie 118, Jämsä, 35400
Tyyppi Mökki tai huvila
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 529000.00 €
Myyntihinta 529000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 2008
Huoneiden kuvaus Tupa, k, 2 mh, kph, wc, s, parvi, terassit
Pinta-ala 71.00 m²
Kokonaispinta-ala 80.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 1
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta, koska kyseessä on vapaa-ajan asunto.

Kustannukset

Muut kulut tiemaksut 100 EUR vuodessa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista Hallin taajama 9 km, jossa on mm. paloasema, terveyskeskus, hammaslääkäri, ruokakauppa, Taipaleen tavaratalo, baari, Seon kylmäasema ja useita parturi-kampaamoja. Lisäksi ravintola Hallin Janne.
Liikenneyhteydet Omalla autolla: Hallin taajama 9 km, Jämsän keskusta 30 km, Himos Center 35 km, Tampere 75 km, Helsinki Tampereen kautta 250 km, Helsinki Lahden kautta 230 km, Jyväskylä 85 km, Lahti 120 km.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 11300.00 m²
Kaavoitus Ranta-asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Jämsän kaupunki

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit Lamellihirsi
Kattotyyppi Harjakatto / huopakate
Lämmitysjärjestelmä Päärakennuksessa maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä ja varaava takka leivinuunilla.. Saunarakennuksessa sähkölämmitys.
Lisätietoja Varusteina on esimerkiksi puhelinohjattavat hälytysjärjestelmät, valojen säädettävät himmennykset, ja audiojärjestelmä. Talousrakennuksen nosto-ovet toimivat kaukosäädöllä. Kiinteistöllä oma jätevesijärjestelmä. Jätevedet johdetaan umpisäiliöihin, jotka ovat sijoitettu kiinteistön takalaitaan mäen päälle. Myös saunarakennuksen jätevedet johdetaan pumpulla rannasta samoihin umpisäiliöihin. Jätevesijärjestelmissä on saattolämmitys jäätymisen estämiseksi.

Keittiö

Kuvaus Keittiö on nykyaikaisin konein varustettu käsittäen induktiolieden, uunin, jää/pakastinkaapin, liesituulettimen ja astianpesukoneen. Keittiössä on laattalattia lattialämmityksellä.

Pesutilat

Kuvaus Päärakennuksessa kylpyhuone varustettu suihkulla. Kylpyhuoneen yhteydessä on sähkökiukaalla varustettu sisäsauna. Tilasta on oma käynti ulkoterassille. Saunarakennuksen kylpyhuoneessa on suihku ja wc-istuin.
Oma sauna Kyllä
Kuvaus Rannan läheisyydessä on puulämmitteinen rantasauna. Rakennus käsittää tuvan, pesuhuoneen ja saunan. Sauna on puulämmitteinen. Pesuhuoneessa on suihku ja wc-istuin. Tuvan yhteydessä parvitila. Rantasaunan tilat soveltuvat hyvin lisämajoitustilaksi