Nuottakuja 13, Vantaa, 01490

oh, 3mh, avok.,khh, kph, s, erill.wc,
Omakotitalo
Pinta-ala: 125.00 m²
Nuottakuja 13, Vantaa, 01490
Velaton myyntihinta:
439000.00 €
Markku Komi
0500 744 848
markku.komi
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ SHK Asuntopalvelut Oy
Toinen Linja 17
00530 Helsinki
09-2709 6623
shk.helsinki@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Tämä kodin suunnittelun lähtökohtana ovat olleet laatu, käytännöllisyys ja tilojen avaruus. Toteutus on tapahtunut yhdessä Desing-talon kanssa ja lopputulos on varmasti monia puhutteleva ja huomio kiinnittyy huolelliseen viimeistelyyn.

Nykyaikainen tyylikäs keittiö yhdistettynä avaraan ruokailutilaan ja valoisa olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden, jonka jakaa kahteen suuntaan avautuva takka. Lisäksi keittiön saareketaso tuo käytännöllisyyttä arjen askareisiin tai vaikka juhlaillallisen valmisteluun. Kesäaikaan voit nauttia päivä- ja ilta-auringosta laajalla terassialueella, jonne on käynti pääoven lisäksi myös olohuoneesta ja kodinhoitotilasta. Makuuhuoneet ovat ryhmiteltynä omaksi kokonaisuudeksi. Erityistä kiitosta nykyiset omistajat ovat antaneet tämän kodin saunalle, jossa kosteiden löylyjen lisäksi voit seurata vaikkapa suosikki ohjelmia televisiosta. Pesuhuone, kodinhoitotilat sekä sauna ovat myös oma kokonaisuus, josta on kätevä siirtyä vilvoittelemaan ulos terassille.
Piha-alue on laaja ja perheen autoille on kahden auton autokatos. Autokatoksen yhteydessä on erillinen lämmin varasto-/työtila.
Varmaan kaikki nykyaikana arvostavat energiaystävällisyyttä. Tämän talon edullisen asumisen perusta on lämmitys poistoilmalämpöpumpulla yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi olohuoneen ja ruokailutilan tunnelman luojana oleva varaava takka vähentää lämmityskustannuksia.
Käytännön elämää helpottavat päiväkoti ja bussipysäkki aivan vieressä sekä helppo liikkuminen omalla autolla vanhaa Lahdentietä käyttäen. Myös moottoritielle siirtyminen on vaivatonta. Jos haet laadukasta taloa rauhallisella sijainnilla, niin tämä kannattaa silloin nähdä paikan päällä.

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Nuottakuja 13, Vantaa, 01490
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 439000.00 €
Myyntihinta 439000.00 €
Vapautuminen Sovitaan erikseen
Rakennusvuosi 2017
Huoneiden kuvaus oh, 3mh, avok.,khh, kph, s, erill.wc,
Pinta-ala 125.00 m²
Kokonaispinta-ala 143.00 m²
Yleiskunto Erinomainen
Kerros 1
Energialuokka B2013

Kustannukset

Vesimaksu 26.67 €/kk
Muut kulut Kiinteistökaupan varainsiirtovero on 4% kauppahinnasta (449 000 EUR x 4% = 17 960 EUR) ja lainhuudatusmaksu 119 EUR.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista K-Supermarket Nikinmäki 1,3 km, Lidl Korso 2,8 km., Koulut: Päiväkoti Siimapuisto 400 m, Jokivarren koulu, Nikinmäen opetuspiste 1,3 km.
Liikenneyhteydet Bussipysäkki 200 m, linjat 737, 737K, 738, 738K.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 1243.00 m²
Kaavoitus Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Vantaan kaupunki

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit Design-talon puuelementti
Lattiamateriaalit Asuinhuoneiden lattiat ovat vinyylikorkkia. Sisäseinät ovat pääsääntöisesti maalattua sisustuskipsilevyä. Yhden makuuhuoneen seinä on tapetoitu. Kosteiden tilojen sekä saunan lattiat ovat laatoitettu. Pesuhuoneen seinät ovat kaakeloitu. Saunan on paneloitu.
Lämmitysjärjestelmä Poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi varaava takka.
Lisätietoja Talo on perustettu anturoiden varaan maanvaraiselle betonilaatalle. Ennen perustamista on tehty maanvaihto poistamalla eloperäinen maa-aines, savi ja löyhä moreenikerros. Pohjan perustäyttö on tehty murskeella ja sepelillä. Samassa yhteydessä on kallio painanteet täytetty betonilla vesitaskujen estämiseksi. Kaivannon pohjalle perusmaata vasten on asetettu suodatinkangas kapillaarisen kosteuden estämiseksi. Alapohjan alla on salaojitus. Alapohjan rakenne on 400-500 mm eristyssorakerros, 170 mm eriste ja 80 mm betonilaatta, jonka päällä lattiapinnoite. Ulkoseinän rakenne on verhouslauta, ilmarako 48 mm, tuulensuojakipsilevy 9 mm, rinko 42x198xK600 + min.villa 200 mm, höyrynsulkumuovi, vaakakoolaus ja sisäverhouskipsilevy 13 mm. Yläpohjan rakenne on konesaumattu peltikate, aluskate, naulalevyristikot, eriste 500 mm, höyrynsulkumuovi, sisäverhouskipsilevy. Talon ulkoverhous on lautaa ja erilliset terassi rakennelmat ovat lämpökäsiteltyä mäntyä. Talon runko on Design-talojen elementeistä. Autokatoksen yhteydessä oleva varasto on myös perustettu maanvaraiselle betonilaatalle. Rakennuksen runkomateriaali puuta ja vesikatteena konesaumattu pelti. Katon muoto on harjakatto. Pintamateriaalit: Asuinhuoneiden lattiat ovat vinyylikorkkia. Sisäseinät ovat pääsääntöisesti maalattua sisustuskipsilevyä. Yhden makuuhuoneen seinä on tapetoitu. Kosteiden tilojen sekä saunan lattiat ovat laatoitettu. Pesuhuoneen seinät ovat kaakeloitu. Saunan on paneloitu.

Keittiö

Kuvaus Tyylikäs musta keittiö. Runsaasti kaappi- ja laskutilaa sekä käytännöllinen saareke. Kodinkoneet ovat kalusteisiin integroidut jääkaappi (Electrolux), pakastin (Electrolux), induktioliesitaso (Rosenlew), erillinen uuni (Electrolux) ja astianpesukone (Electrolux), mikroaaltouuni (Electrolux) sekä liesituuletin (Elica). Kodinkoneiden näkyvät pinnat ovat rosteriset.

Pesutilat

Kuvaus Erillinen wc, jossa ovat allaskaappi, korkea kaappi, pidee, wc-istuin. WC:n lattiassa on myös vedeneristys nostettuna seinille n.10 cm. Pesuhuoneessa ovat kaksi suihkua, wc-istuin, allas, allaskaappi ja televisio. Kodinhoitotilassa on kaappitilaa liukuovilla, tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle sekä pesukoneliitäntä. Lisäksi kodinhoitotilassa olevan ulko-oven yhteydessä kura-allas käsisuihkulla kenkien tai vaikka koiran tassujen puhdistamiseen.
Oma sauna Ei