Kreiviläntie 46, Myrskylä, 07600

olh + k + 3 mh + khh + vh + wc + kph
Omakotitalo
Pinta-ala: 104.00 m²
Kreiviläntie 46, Myrskylä, 07600
Velaton myyntihinta:
382000.00 €
Jukka Timonen
050 522 0566
jukka.timonen
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ SHK Asuntopalvelut Oy
Snellmanninkatu 19-21
00170 Helsinki
09-2709 6623
shk.helsinki@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Jos arvostat omaa rauhaa ja upeaa näkymää järvelle, niin tässä tarjoutuu sinulle monien mahdollisuuksien omakotitalo puolen hehtaarin kiinteistöllä. Eikä vain näkymä järvelle huikaise, sillä kiinteistöllä on myös omaa rantaviivaa Kirkkojärven rannassa. Kuntakeskuksen kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä ja kiinteistö on kytketty kunnallistekniikkaan. Rakennuksina ovat monipuolisilla tiloilla varustettu omakotitalo ja sen vieressä ihastuttava saunamökki paljuineen. Niin talon, kuin saunamökin edustalla on runsaasti terassitilaa järvinäkymin. Lisäksi tulevat erillinen pihamökki ja autotallirakennus, jossa on myös työ- ja varastohuone. Kokonaisuutta täydentävät kätevä maakellari ja komea grillikatos. Kaikki rakennukset on rakennettu 2010-luvulla. Piha-alue on avoin ja aurinkoinen, joten oman puutarhan tai kasvimaan perustaminen on helppoa. Lämmittäminen hoidetaan ympäristöystävällisesti maalämmöllä, joten asumiskustannukset ovat alhaiset. Omalla autolla ajoaika Porvooseen, Loviisaan tai Lahteen noin 40 min ja Helsingin saavutat reilussa tunnissa.

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Kreiviläntie 46, Myrskylä, 07600
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 382000.00 €
Myyntihinta 382000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 2011
Huoneiden kuvaus olh + k + 3 mh + khh + vh + wc + kph
Pinta-ala 104.00 m²
Kokonaispinta-ala 117.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 1
Energialuokka D2007

Kustannukset

Vesimaksu 41.67 €/kk

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista Kaupalliset peruspalvelut ovat Myrskylän kuntakeskuksessa n.3 km., Koulut: Kirkonkylän koulu Myrskylän kuntakeskuksessa n.3 km.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 5380.00 m²
Kaavoitus Osayleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta Myrskylän kunta

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit puu
Lattiamateriaalit asuinrakennukset kosteat tilat ovat laatoitettu. Makuuhuoneissa ovat lattiat laminaattia. Muualla on laattalattiat. Seinät on paneloitu ja tapetoitu. Huoneiden sisäkatot ovat pääosin verhouslevyä. Kylpyhuoneessa ja wc:ssä panelointi.
Kattotyyppi harja / tiili
Lämmitysjärjestelmä asuintalo: maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä
Lisätietoja asuintalo perustettu betonianturoille. Alapohjan rakenne: perusmaa, salaojasepeli 200 mm, solumuovieriste (styrox) 200 mm, teräsbetonilaatta, pintamateriaali (laminaatti, laatta). Ulkoseinärakenne on hirsipaneli, tuulensuojalevy, lämmöneristeet, höyrysulku ja kipsilevy. Osin sisäpinnoitteena käytetty panelia. Kattorakenne: peltikate, ruoteet, rima, aluskate, ilmaväli, tuulensuojavilla 50 mm, mineraalivilla 400 mm, höyrysulku, laudoitus ja MDF-paneli. Pintamateriaalit: asuinrakennukset kosteat tilat ovat laatoitettu. Makuuhuoneissa ovat lattiat laminaattia. Muualla on laattalattiat. Seinät on paneloitu ja tapetoitu. Huoneiden sisäkatot ovat pääosin verhouslevyä. Kylpyhuoneessa ja wc:ssä panelointi.

Keittiö

Kuvaus kaapistot ovat hyväkuntoiset ja laskutilaa on runsaasti. Kodinkoneet päärakennuksessa ovat keraaminenliesi ja erillinen (Electrolux EMS2020 SX) , liesituuletin (Lapstek), jää/pakastinkaappi (Samsung RB 34335155 S) ja astianpesukone (Electrolux ESF 65050X). Kodinhoitotilassa on pesutorni. Saunamökissä on Whirlpool jääkaappi ja mikroaaltouuni (Samsung M1717 N).

Pesutilat

Kuvaus erillisessä wc:ssä allas- ja peilikaappi ja wc-istuin sekä pidee. Kylpyhuoneessa suihku, kääntyvät suihkuseinät, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin ja pidee.
Oma sauna Kyllä