Alppikylänkuja 5, Helsinki, 00770

Oh, 3 mh, tkh, rt, työtila, 3 wc, 2 kph, s
Omakotitalo
Pinta-ala: 190.00 m²
Alppikylänkuja 5, Helsinki, 00770
Velaton myyntihinta:
595000.00 €
Markku Komi
0500 744 848
markku.komi
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju/ Hk Kotikeskus Oy
Toinen Linja 17
00530 Helsinki
(09) 2709 6623
shk.helsinki@huoneistoketju.fi

Lisätietoja kohteesta

Tässä laadukkaasti rakennetussa ja avarasti suunnitellussa kodissa yhdistyvät erilaisten tilojen suunnitelmallinen jaottelu, valoisuus ja ilmavuus. Sisään astuessasi eteisaulan jälkeen avautuvat isoilla ikkunapinnoilla varustetut olohuone, ruokailutila ja keittiö. Näistä tiloista on uloskäynti ja näkymä suojaisalle sisäpihalle, jossa käytössäsi laaja terassi, joka on varustettu puulämmitteisellä paljulla. Keittiö on nykyaikainen tasokkain kodinkonein varustettu. Kalustesuunnittelu on hyvä ja erilliseen saarekkeeseen ovat sijoitettu myös vesipiste ja allas. Näin keittiössä toimiessa säilyy näköyhteys koko alakerran tiloihin. Ruokailutilassa on ikkunan äärellä tilaa suurellekin ruokailuryhmälle. Olohuoneessa voit nauttia takkatulen lämmöstä ja tunnelmasta.

Makuuhuoneet ovat sijoitettu talon toiseen kerrokseen. Samassa kerroksessa sijaitsevat tilava kodinhoitohuone ja kylpyhuone. Suurimman makuuhuoneen yhteydessä on myös kookas vaate- / pukeutumishuone. Vaatehuoneesta myös käynti suoraan kylpyhuoneeseen.

Kun haluat viettää vaikkapa rauhallista saunailtaa, niin siihen luo ihastuttavat puitteet talon ylimpään kerrokseen sijoitettu saunaosasto omalla pukuhuoneella. Samasta yhteydestä löytyy tilava takkahuone, jossa on saunomisen yhteydessä mukava nauttia takkatulen tunnelmasta. Kerroksen tilojen käyttöä täydentää erillinen ullakkohuone, jonne voi sijoittaa monenlaisia toimintoja, kuten kotitoimiston.

Jokaisessa kerroksessa on oma parveke ja käynti ulkoportaiden kautta. Pihapiiriä
täydentää vielä erillinen autotalli ja varastorakennus. Kokonaisuudessaan tämä talo soveltuu hyvin erilaisiin tarpeisiin.

Peruspalvelut löytyvät kätevästi kilometrin säteellä ja julkisen liikenteen pysäkki vain 200 m päässä. Omalla autolla helppo siirtyminen Kehä I ja III:lle sekä Lahden moottoritielle. Läheisyydessä myös loistavat ulkoilumahdollisuudet. Katso huoneiston Matterport-videoesitys linkistä. Lisätietoja: Jukka Timonen 050 522 0566, jukka.timonen@huoneistoketju.fi ja Markku Komi 0500 744 848, markku.komi@huoneistoketju.fi.

Esittelytiedot

24.03.2019 klo. 13:00 - 13:30

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Alppikylänkuja 5, Helsinki, 00770
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 595000.00 €
Myyntihinta 595000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 2014
Huoneiden kuvaus Oh, 3 mh, tkh, rt, työtila, 3 wc, 2 kph, s
Pinta-ala 190.00 m²
Kokonaispinta-ala 248.00 m²
Yleiskunto Hyvä
Kerros 3
Energialuokka B2013

Kustannukset

Vesimaksu 40.00 €/kk

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista Päiväkodit: Alppikylä 0,2 km, Naava 0,5 km, ryhmäperhepäiväkoti Simpukka ja päiväkoti Suurmetsä n.0,8 km. S-Market Jakomäki ja K-Supermarket Jakomäki, Jakomäen apteekki, kirjasto ja uimahalli n. 1km., Koulut: Alakoulut: Jakomäen peruskoulu 0,6 km, Puistolanraitin ala-aste 1,5 km. Yläkoulut: Puistolan peruskoulu n.1 km, Vesalan yläaste n.2,0 km, Helsingin medialukio n.2,4 km
Liikenneyhteydet Bussipysäkki n.200 m. Linjat 69, 75, 77, 77N, 702, 717N

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 326.00 m²
Tontin vuokra 3540.00 EUR/v
Kaavoitus Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta www.hel.fi/kaavoitus

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit kivi, betoni
Lattiamateriaalit Kaikki sisätilojen lattiat ovat laatoitettu. Mukavuutta luo lattialämmitys, Asuinhuoneiden seinät ovat maalattu. Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen seinät ovat kaakeloitu ja lattiat laatoitettu. Sauna on kokonaisuudessaan paneloitu. Pukuhuoneessa laattalattia ja ja yksi seinät maalattu/paneloitu, Sisäkatot ovat maalattua kipsilevyä.
Kattotyyppi harja / pelti
Lämmitysjärjestelmä Vesikiertoinen lattialämmitys. Käyttö, puukattilalla (vesitakka) ja aurinkokeräimillä ja sähköllä.
Lisätietoja Rakennus on kivi/betonirakenteinen. Alapohja, välipohja ja yläpohja ovat ontelolaatasta. Rakenteista johtuen talo on erittäin hiljainen eristäen ulkopuolisen melun. Alapohja tuulettuva. Ilmanvaihto on koneellinen varustettuna lämmöntalteenottojärjestelmällä. Lisäksi viilennysputket talon ympärillä maan alla. Salaojat tarkistuskaivoineen rakennuksen ympärillä. Hulevedet ohjataan kaupungin verkostoon. Rakennuksen ulkovaippa on rapattu. Vesikatteena konesaumattu peltikatto harjalla. Jokaisessa kerroksessa on myös oma uloskäynti. Portaat ulkona pihan puolella. Sisätiloissa pääosin LED-valaisimet. Autotallin ovi kauko-ohjaimella. Talo varustettu hälytysjärjestelmällä (palo- ja murtohälytys) sekä vesivahdeilla. Lisäksi liiketunnistimet. Autotallissa on lattiakaivo. Terassilla vesipalju puukaminalla. Yläkerran takkahuoneessa on audiojärjestelmien kaiutinvalmius ja pistokevalmius videotykille.

Keittiö

Kuvaus Keittiö on tyylikäs, valoisa ja nykyaikainen. Kodinkoneet ovat Puustelli-kalusteisiin integroidut Bosch:n jääkaappi, pakastin, astianpesukone, uuni , mikro ja erillinen liesitaso. Lisäksi liesituuletin. Pesuallas vesipisteellä sijoitettu tyylikkäästi erilliseen saarekkeeseen. Tila on valoisa ja yhteydessä ruokailutilaan.

Pesutilat

Kuvaus Jokaisessa kerroksessa on oma wc. Alakerran wc:n yhteydessä on allaskaappi ja kurasuihku. Kylpyhuoneet ovat toisessa kerroksessa ja saunaosaston yhteydessä kolmannessa kerroksessa. Toisen kerroksen kph:ssa on suihkun lisäksi kahdella altaalla varustettu allaskaappi. Käynti myös suoraan vaate-/pukeutumishuoneeseen. Saunaosaston pesuhuone on varustettu kahdella suihkulla. Pesuhuoneen ja saunan yhteydessä pukuhuone. Erillisessä kodinhoitohuoneessa ovat valkoiset kalusteet, vesipiste altaalla, lattiakaivo ja tilat pesukoneelle ja kuivausrummulle.
Oma sauna Kyllä