Luota Huoneistoketjuun asuntosi myynnissä – parhaaseen hintaan, ilman stressiä.

Huoneistoketju tarjoaa modernit ratkaisut, jotka tekevät asunnon myynnistä ja ostamisesta ketterää ja nopeaa. Digitaalinen lähestymistapamme ei ainoastaan säästä sinulle rahaa, vaan takaa myös kilpailijoitamme pienemmät välityspalkkiot.

Lataa asunnon myyntiopas!

Haluatko myydä asuntosi vaivattomasti ja parhaaseen hintaan? 

Lataa nyt ilmainen asunnon myyntiopas ja ota ensimmäinen askel kohti onnistunutta myyntiä! Opas sisältää arvokkaita vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat sinua valmistelemaan asuntosi myyntiä varten ja optimoimaan myyntiprosessin. 

Älä jää paitsi parhaista myyntineuvoista – lataa opas ja aloita matkasi kohti unelmiesi asuntokauppaa jo tänään!

 

Valitse Huoneistoketju – tehokas,
tunnettu ja luotettava kumppani

Meillä on vahva paikallistuntemus ja laaja kokemus alalta, mikä takaa parhaan mahdollisen avun asuntokaupoissasi. 

Tavoitteenamme on saavuttaa markkinoiden parhaat hinnat ja lyhentää myyntiaikoja aktiivisella asunnon esittelyllä sekä tarjoamalla jokaiselle mahdollisuus tehdä ostotarjous. 

Voit luottaa luotettavaan ja kokeneeseen kumppaniin asunnon myynnissä.

Lataa Myyjän opas ja tutustu myynti prosessiin

Kun asunnon myynti on ajankohtaista, kannattaa kääntyä mahdollisimman nopeasti kiinteistönvälittäjämme puoleen. Hän tulee luoksesi arviokäynnille ja tekee myyntisuunnitelman, joka sisältää mm. realistisen näkemyksen asunnon arvosta sekä myyntiajasta.

Tämä käynti on maksuton eikä se velvoita sinua vielä mihinkään.

Lataa opas ja tutustu myynti prosessiin kokonaisuudessaan!

Miksi valita Huoneistoketju?

Säästä välityspalkkiossa – Älä myyntihinnassa! 

Tarjoamme markkinoiden kattavimman välityspalvelun jopa puolet edullisemmin kuin kilpailijat. Nykyaikainen digitaalinen järjestelmämme mahdollistaa edulliset välityskulut ilman, että joudut tinkimään myyntihinnasta.

Laadunvalvonta ja asiantuntemus: 

Välittäjämme ovat huipputasoisesti koulutettuja (LKV) ja omaavat vahvan paikallistuntemuksen. Olemme ylpeitä laajasta osaamisestamme ja sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Lyhyemmät myyntiajat ja paremmat tulokset: 

Aktiivinen esittelytapa ja laaja asiakaskunta takaavat lyhyemmät myyntiajat ja markkinoiden huippuhinnat. Turvalliset asuntokaupat ovat taattuja, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada parhaan ostotarjouksen asunnostasi nopeasti.

Pyydä ostotarjous asunnostasi!

Myy asuntosi nopeasti ja vaivattomasti. Pyydä suoraan ostotarjous meiltä! Huoneistoketjun asiantuntijat takaavat parhaan mahdollisen hinnan ja nopean kaupanteon.

Pyydä ostotarjous nyt ja varmista onnistuneet asuntokaupat!

Lataa Ostajan opas ja tutustu ostoprosessiin

Valtaosa asunnoista ja kiinteistöistä myydään kiinteistönvälittäjän avulla. Välityspalkkiot ovat rahasummiltaan suuria ja asuntokaupassa on voitava luottaa välittäjän ammattitaitoon. Siksi luotettavan välittäjän valintaan kannattaa panostaa.

Lataa opas ja tutustu ostoprosessiin kokonaisuudessaan!

Scroll to Top

Lataa myyjän opas

Lataa ostajan opas